Peste 6.000 de apartamente din Bacau, adica aproape jumatate din cele racordate la sistemul de termoficare, au ramas fara apa calda si incalzire, miercuri, in urma unei avarii, iar reprezentantii Thermoenergy SA intervin pentru remedierea defectiunii, estimand ca furnizarea se va relua joi.

Thermoenergy Group SA Bacau a intrerupt, miercuri, furnizarea caldurii si a apei calde in aproape jumatate de municipiu - in zonele de nord, centru si gara - dupa ce o avarie majora a afectat o conducta principala de alimentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor societatii de termoficare, peste 6.000 de apartamente sunt afectate de masura sistarii celor doua servicii.

"In total, sunt nealimentate 26 de puncte termice din cartierele Republicii, Centru, Gara, Energiei, Mioritei, Bistrita Lac si Nord. Echipele noastre de interventie se afla la locul avariei si lucreaza pentru remedierea acesteia astfel incat maine (joi - n.r.) toti consumatorii nostri sa resimta din nou caldura in apartamente", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al SC Thermoenergy Group SA Bacau, Narcisa Antoneac.

Potrivit acesteia, conducta sparta va fi reparata, cel mai probabil, inca de miercuri, insa umplerea instalatiilor si echilibrarea sistemului de termoficare dureaza aproximativ o zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.