Social10 Noiembrie 201512:59

Lectura de 2 minute

In spitalele din Capitala mai sunt internate, marti, 76 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 in stare critica si grava, alti 30 de pacienti fiind spitalizati in unitati sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elvetia si Germania.

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii (MS), marti dimineata erau internati in spitale din Capitala 76 de raniti, dintre care la Spitalul de Arsi 15 pacienti, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - 15, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - 6, la Spitalul "Sfantul Ioan" - 5, la Spitalul Elias - 7, la Spitalul Militar Central - 7, la Spitalul "Sfantul Pantelimon" - 2, la Spitalul Floreasca - 6, la Spitalul Universitar de Urgenta - 8, la Spitalul Gerota - 3 (un pacient a revenit in 5 noiembrie pentru ca nu se simtea bine), la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu" - 2, scrie MEDIAFAX.

Alti 34 de raniti in incendiul din Colectiv au fost transferati in unitati sanitare din strainatate, dintre care patru au decedat.

In Marea Britanie au fost transferati noua raniti, dintre care unul - Tudor Golu - a decedat marti, iar ceilalti opt sunt in proces de evaluare medicala.

In spitale din Belgia sunt internate opt persoane, toate in stare stabila, a precizat Ministerul Sanatatii.

Citeste si:
UPDATE: Alerta cu bomba de la mall-ul din Capitala a fost fals
UPDATE: Alerta cu bomba de la...

In Olanda au fost transferate tot opt persoane, insa doua dintre acestea au decedat sambata, una in drum spre spital si cealalata la spitalul din Rotterdam, respectiv Tullia Ciotola si Florin Cristian Popescu. Ceilalti sase raniti transferati in Olanda sunt in stare stabila.

In Israel au fost transferate trei persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre care una este in stare stabila si o alta in stare instabila. O alta persoana care era internata in Israel - Teodora Maftei - a decedat luni.

In Austria au fost transferate doua persoane, ambele fiind in stare stabila, iar in Norvegia si Elvetia au fost internati alti doi raniti in incendiul din Colectiv.

Alti doi raniti au plecat in Germania, pe cont propriu, urmand sa fie stabilite locurile unde se afla, a precizat Ministerul Sanatatii.

Citeste si:
Femeia care s-a aruncat de la etaj suferea de tulburari psihice
Femeia care s-a aruncat de la...

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. In 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numarul victimelor ajungand, marti, la 48.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.