Doi angajati ai ISU Bucuresti-Ilfov au fost ridicati si dusi la audieri la DNA,in dosarul in care se fac cercetari pentru pentru fapte de abuz in serviciu si neindeplinirea atributiilor in cazul avizelor privind prevenirea si stingerea incendiilor, in legatura cu eliberarea avizelor pentru Colectiv

Antonia Radu si George Matei Petrica, angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, au fost adusi , luni la amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiati in dosarul privind eliberarea avizelor pentru Clubul Colectiv.

Conform unor surse judiciare, cei doi angajati ai ISU Bucuresti- Ilfov ar fi trebuit sa intocmeasca documentatia necesara pentru Clubului Colectiv.

Procurorii militari din DNA au deschis, vineri, un dosar in care sunt vizati angajati ai ISU Bucuresti - Ilfov, fiind facute cercetari pentru fapte de abuz in serviciu, respectiv pentru neindeplinirea atributiilor in cazul avizelor privind prevenirea si stingerea incendiilor.

De asemenea, de la ISU Bucuresti - Ilfov au fost ridicate documente privind controalele facute pe domeniul prevenirii incendiilor, in baza carora se va stabili daca au fost respectate metodologia si dispozitiile legale de control, scrie MEDIAFAX.

In urma incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie, au decedat 46 de persoane si alte aproximativ 150 au fost ranite si internate in spitale din Capitala. In spitalele din Capitala mai sunt internate, luni, 83 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt in stare critica, sase in stare grava si 61 sunt stabilizati.

Dintre pacientii internati in spitale din Capitala, 35 au fost transportati spre unitati sanitare din strainatate, insa patru au decedat. Ultima care a decedat, luni, la o clinica din Israel, este jurnalista si fotografa Teodora Maftei, care fusese transferata saptamana trecuta, la o clinica din Israel. Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache a murit duminica seara, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum. Alti doi raniti au decedat sambata, dupa ce au ajuns in Olanda.

Citeste si:
DOCUMENT. Guvernul a publicat măsurile fiscale. Cum vor fi taxate...
DOCUMENT. Guvernul a publicat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.