Andra Elena Toader, in varsta de 30 de ani, care a decedat sambata seara, dupa ce a fost grav ranita in incendiul din Colectiv, era fotograf, in timp ce Mavi Serian, de 25 de ani, victima a aceleiasi tragedii, era absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti.

Andra Elena Toader, in varsta de 30 de ani, a murit la Spitalul Floreasca din Capitala. Tanara era din Bacau si lucra ca fotograf la un studio de evenimente. Ea se afla in clubul Colectiv in momentul declansarii incendiului alaturi de sora sa, Gabriela Toader Ursu, si de prietenul ei, Andrei. Toti trei au fost raniti, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de o apropiata a acesteia, Alina Roxana Sociu.

Conform acesteia, dupa incendiu, Andra Elena Toader a fost "in coma indusa, avand arsuri pe o mare parte a corpului si caile respiratorii distruse de fumul toxic si fierbinte inhalat".

"M-am trezit cu speranta ca am visat urat... Si ca Andra nu era in acel club blestemat. Si ca e ok, acasa (...) M-as duce la Dumnezeu sa il intreb de ce nu a lasat-o sa plece cand a vrut si s-a intors in club dupa aparatul foto exact cand a inceput totul? De ce asa... Chiar nu merita. Nu era satanista. Nimeni de acolo nu era. Iesise sa sarbatoreasca cu sora ei, venita sa o viziteze. Era un om care ajuta alti oameni. Sarmani", a mai scris pe Facebook Alina Roxana Sociu.

Pe de alta parte, o alta tanara care a murit sambata seara, la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitala, unde era internata dupa ce a fost ranita grav in tragedia din Colectiv, este Mavi Serian, in varsta de 25 de ani. Aceasta era absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (maghiara-engleza, promotia 2012) si a Masteratului de Studii Culturale Britanice (promotia 2014) din cadrul Departamentului de Engleza al Universitatii din Bucuresti. Aceasta a fost ranita grav in accidentul de la club Colectiv, potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook a departamentului.

Pe de alta parte, Liliana Gheorghe, o alta absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (engleza-neogreaca, promotia 2014) si studenta in anul al II-lea la Masteratul de Teoria si Practica Editarii (Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti), a incetat din viata pe 1 noiembrie, tot in urma incendiului din clubul Colectiv, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Noi vești despre dosarul Colectiv. Instanța vrea să reaudieze doi...
Noi vești despre dosarul...

Printre persoanele ranite in acest incendiu s-a numarat si Miluta Flueras, pasionat fotograf de evenimente artistice si absolvent al Centrului de Excelenta in Studiul Imaginii, din cadrul Universitatii din Bucuresti, fiind in prezent in stare grava, conform paginii de Facebook a Centrului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.