Tanarul din Turcia decedat duminica dimineata la Spitalul Floreasca, unde era internat in stare grava dupa tragedia din Clubul Colectiv, era student si venise in Romania prin Programul universitar Erasmus, anunta surse citate de publicatia turca Haberciniz.

"Studentul turc Ayberk M., ranit grav in tragedia care a avut loc acum o saptamana intr-un club de noapte din Romania, nu a putut fi salvat, in pofida tuturor interventiilor medicale", scrie site-ul Habercinik.biz, notand ca bilantul incendiului din Bucuresti a ajuns duminica dimineata la 44 de morti.

Potrivit informatiilor obtinute de presa turca de la Ambasada Turciei in Bucuresti, Ayberk M. era student la Facultatea de Studii Economice a Universitatii din Izmir si se afla in Romania prin Programul universitar Erasumus. Tanarul turc fusese ranit grav in incendiul produs pe 30 octombrie in Clubul Colectiv din Bucuresti.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX ca tanarul turc a murit duminica dimineata la Spitalul Floreasca. Bilantul incendiului produs pe 30 octombrie in Clubul Colectiv din Bucuresti a ajuns duminica dimineata la 44 de morti, trei pacienti decedand astazi, dupa ce alti noua si-au pierdut viata sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.