Mariana Oprea, una dintre persoanele ranite in incendiul din clubul Colectiv care au fost transferate sambata in spitale din strainatate, a ajuns cu bine la spitalul AKH din Viena, a anuntat familia tinerei pe Facebook.

Mariana Oprea lucreaza la agentia de publicitate ICON Advertising si se afla in clubul Colectiv in momentul izbucnirii incendiului din 30 octombrie. "Colega noastra Mariana a fost in club Colectiv, ii dorim sa fie tare si suntem alaturi de ea si de familie. Sa fii puternica, asa cum te stim!", au scris colegii acesteia pe contul de Facebook al ICON Advertising.

Totodata, acestia au solicitat sprijinul oamenilor pentru ajutorarea tinerei.

"Durerea noastra pentru victimele accidentului este amplificata de prezenta colegei noastre Mariana Oprea printre ele. O fata slabuta, firava care in aceste zile se dovedeste atat de puternica in lupta pentru viata. Pentru Te Dy (Mariana Oprea) exista speranta, iar asta ne face pe noi mai puternici si mai increzatori! O asteapta insa un drum lung spre recuperare si are nevoie de ajutorul nostru! Nu stim deocamdata cat va dura pana ce ea ne va zambi din nou! Ne rugam si credem in acest bine! Suntem cativa care simtim sa facem mai mult si pentru ca nu stim cat putem conta pe autoritati (desi ne punem toate sperantele) incercam sa strangem bani, oricare ar fi suma, pentru a inlesni aceasta vindecare", au spus colegii de la ICON Advertising ai Marianei Oprea.

Persoanele care vor sa contribuie la ajutorarea Marianei pot sa depuna bani intr-un cont ale carei date sunt prezentate pe contul de Facebook al ICON Advertising.

Sambata seara, doua victime - Mariana Oprea si Alexandru Hogea - au fost preluate de aeronave ale Inspectoratului General de Aviatie si duse in Austria.

Alti 16 raniti in incendiul din clubul Colectiv au fost preluati sambata dimineata cu doua aeronave Spartan ale Ministerului Apararii, care au decolat de la Baza Militara de la Otopeni. Opt dintre pacienti au fost transferati pentru tratament in trei spitale din Olanda, iar ceilalti opt, la Spitalul Militar din Bruxelles. Doi dintre cei opt pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transportati in Olanda au decedat, unul in ambulanta spre spital si un altul la spitalul din Rotterdam, a spus secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Citeste si:
Anchetă după incendiul de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1. A...
Anchetă după incendiul de la...

Pe de alta parte, alte doua victime ale incendiului din clubul Colectiv vor fi transferate, duminica, la spitale din strainatate, cu doua aeronave C-27J Spartan ale Fortelor Aeriene Romane, care ii vor duce pe raniti in Marea Britanie si Ungaria.

O alta victima a tragediei din Colectiv, care se afla internata la Spitalul "Floreasca", fiind in stare critica, va fi transportata duminica in Israel cu o aeronava, scrie MEDIAFAX.

Bilantul persoanelor decedate in tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, dupa ce duminica au murit alti trei raniti internati in spitale din Bucuresti, iar alti noua au decedat sambata, sapte in clinici din Capitala si doi in Olanda, unde au fost transferati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.