Cateva mii de persoane prezente la manifestatia din Piata Universitatii au tinut, vineri seara, un moment de reculegere in memoria celor care si-au pierdut viata in urma incendiului produs cu o saptamana in urma la clubul Colectiv.

La o saptamana dupa tragedia din clubul bucurestean, in jurul orei 22.30 cei prezenti in Piata Universitatii s-au asezat in genunchi, au aplaudat si au scandat "Colectiv". Aproximativ 5.000 de persoane au participat, vineri seara, la manifestatia din Piata Universitatii.

In urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie, in clubul Colectiv, au decedat 32 de persoane si alte aproape 200 au fost ranite. In spitalele din Capitala erau internate, vineri, 127 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 65 in stare critica si grava, scrie MEDIAFAX.

Noi manifestatii au avut loc joi seara, in Bucuresti si in mai multe orase din tara, pentru a treia zi la rand, dupa ce protestele din strada, generate de tragedia din clubul Colectiv, au dus la demisia Guvernului Victor Ponta, manifestantii cerand schimbarea clasei politice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.