Sanatatea si Educatia sunt domenii care vor ramane prioritare si in ceea ce priveste elaborarea Legii bugetului de stat pentru 2016, dar nu vom neglija domeniul Apararii sau celelalte domenii, a declarat, vineri, premierul interimar, Sorin Campeanu.

"A fost prima discutie, generala, pe proiectul Legii bugetului, proiect ce va fi intocmit, din punct de vedere tehnic, conform atributiilor unui guvern interimar. La modul general cunoasteam din discutiile anterioare situatia, o cunosteam la nivel particular la nivelul bugetului Educatiei si al Cercetarii" a spus Cimpeanu, dupa intalnirea cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

El a mai spus ca discutia a fost utila din perspectiva unei imagini de ansamblu asupra starii bugetului si asupra identificarii obiectivelor. Premierul interimar a precizat ca "prioritatile sunt Sanatatea si Educatia fara a neglija domeniul Apararii si fara a neglija celelalte domenii".

Primul-ministru interimar, Sorin Cimpeanu, l-a convocat vineri pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru o discutie despre proiectul legii bugetului de stat pentru 2016. Guvernul intterimar are atributii limitate si nu poate adopta proiecte de lege sau ordonante de guvern, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.