Un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc din Piata Romana, vineri dupa-amiaza, la fata locului intervenind mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov.

Incendiul ar fi izbucnit dupa ce a luat foc material lemnos, la parterul imobilului cu sase etaje, fiind degajat fum gros la nivelul parterului si al primului etaj, scrie MEDIAFAX.

Pompierii au evacuat 10 persoane.

Un barbat in jur de 30 - 40 de ani, care prezenta arsuri pe 20% din suprafata corpului, a fost transportat la Spitalul deArsi. Doua femei au fost transportate la Spitalul Floreasca. Alte trei persoane, evaluate medical de echipajele SMURD, au refuzat transportul la spital, iar ceilalti patru evacuati sunt in stare buna.

In timpul interventiei, un pompier s-a dezechilibrat si a cazut, in picioare, de pe scara sprijinita de fatada blocului, nefiind transportat la spital. Pompierii au intervinit cu patru autospeciale de stingere, trei autoscari, doua ambulante SMURD si detasamentul special de salvatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.