Olanda va prelua noua persoane ranite in incendiul din Clubul Colectiv, in cadrul unei actiuni pentru oferirea de asistenta Romaniei dupa tragedia produsa in urma cu o saptamana, anunta Ambasada olandeza din Bucuresti.

Victimele vor fi ingrijite in centre medicale specializate in tratarea arsurilor din orasele olandeze Beverwijk, Rotterdam si Groningen, a declarat pentru MEDIAFAX un reprezentant al Ambasadei Olandei in Romania.

La randul sau, premierul Marii Britanii, David Cameron, a anuntat joi ca va analiza posibilitatea oferirii de asistenta Romaniei, pentru persoanele ranite in incendiul din Clubul Colectiv, seful Executivului de la Londra raspunzand astfel cererii deputatei Anne-Marie Trevelyan.

Potrivit celui mai recent bilant, 32 de persoane au murit, iar peste 130 sunt spitalizate, dintre care 82 sunt in stare grava, in urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din centrul Bucurestiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.