Adrian Despot va participa la consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu societatea civila, la ora 13.30, desi liderul trupei Vita de Vie anuntase, pe Facebook, ca prezenta sa la aceste discutii nu ar fi decat "o alta improvizatie".

"Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo", a precizat Despot pe Facebook. Informatia a fost confirmata si de Cotroceni.

Adrian Despot a scris vineri dimineata, pe Facebook, ca participarea sa in calitate de reprezentant al protestatarilor la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis nu ar fi decat o alta improvizatie, cantaretul rugandu-i totodata pe manifestanti sa nu faca greseala de a inlocui niste incompetenti cu alti incompetenti.

"Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva. Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti"
, le transmite Adrian Despot protestatarilor, prin intermediul unui mesaj publicat, vineri, pe contul sau oficial de Facebook.

Adrian Despot se numara printre principalele persoane care apar pe diferite grupuri de discutii pe Facebook pe care protestatarii le considera potrivite pentru a-i reprezenta la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca, pentru prima data, va chema vineri la consultarile pentru formarea guvernului societatea civila si reprezentanti ai manifestatilor, precizand ca a auzit vocea strazii si ca va tine cont de solicitarile protestatarilor.

Liderul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, a fost ranit in incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia 32 de oameni au murit, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.