Presedintele Iohannis a primit 5.520 de mesaje de la ONG-uri si de la oameni ce au protestat in aceste zile in Piata Universitatii, care cer sa fie primiti la Cotroceni pentru discutii privind desemnarea premierului, iar consultarile, la care nu s-a decis inca cine va merge, vor incepe la 13.30.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, procesul de selectie a participantilor la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis este in curs de finalizare, urmand a fi anuntate si organizatiile, precum si persoanele care vor participa la aceste consultari.

Cele 5.520 de mesaje contin, fiecare, una sau mai multe propuneri de persoane care solicita sa participe la consultari, precizeaza Presedintia.

Potrivit unor surse oficiale, procesul de selectie este "dificil" si nu a fost inca stabilit numarul exact de participanti. Varianta de lucru este ca din aceasta delegatie sa faca parte aproximativ 20 de persoane, incercandu-se o reprezentare cat mai larga, dar care sa nu ingreuneze discutiile.

Administratia Prezidentiala va face un anunt privind componenta acestei delegatii, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.