Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, transmite, prin avocatul sau, ca este impietrit de durerea din el si din jurul sau, ca o parte din el a murit pe 30 octombrie, la Colectiv - un loc din care a vrut sa faca o poveste frumoasa si ca regreta enorm tot ce s-a intamplat.

Mesajul lui Costin Mincu a fost postat de catre avocatul sau, Vlad Hosu, pe pagina Facebook.

"Sunt impietrit de durerea din mine si din jurul meu. Am pierdut colegi si prieteni dragi in noaptea care ne-a indoliat pe toti. Altii se zbat la margine de viata, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toti, in gand, in fiecare clipa de acum si pana voi inchide ochii”, spune patronul clubului, potrivit MEDIAFAX.

Acesta sustine ca a vrut sa faca o poveste frumoasa din Colectiv, dar ca povestea s-a sfarsit printr-un cosmar.

"Am vrut sa fac din Colectiv o poveste frumoasa, pentru ca am crezut mereu in pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfarsit printr-un cosmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. As vrea sa pot sterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plang pe cei care s-au dus. In schimb, nu pot decat sa stau cu capul plecat in fata judecatii. Regret enorm ce s-a intamplat”
, a mai spus Costin Mincu.

Cei trei patroni ai Clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu - au fost retinuti luni, pentru ucidere din culpa, iar marti procurorii cer Judecatoriei Sectorului 4 arestarea lor preventiva pentru 30 de zile. Incendiul din Clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului ca a fost permis accesul unui numar de persoane mult peste limita admisa a localului, precum si a desfasurarii unui foc de artificii in conditiile amenajarii interioare improprii unor astfel de activitati, preciza Parchetul instantei supreme.

In urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.