Mai multi angajati ai Oracle Romania si-au pierdut viata sau sunt spitalizati in urma incendiului de la Clubul Colectiv, a anuntat Sorin Mindrutescu, country leader al companiei de IT.

"Doresc sa exprim durerea mea profunda si sincera in legatura cu tragedia de la clubul Colectiv din Bucuresti. Gandurile si rugaciunile noastre sunt indreptate catre toate familiile si toti cei afectati, o parte dintre victimele si ranitii acestei tragedii fiind angajati Oracle Romania", a spus Mindrutescu, potrivit unui comunicat al companiei remis, marti, agentiei MEDIAFAX.

Sorin Mindrutescu a afirmat ca Oracle Romania va oferi tot suportul celor afectati de tragedia de la Clubul Colectiv.

"Safra Catz, CEO Oracle a sosit in acest week-end in Romania pentru a oferi sprijin familiilor indoliate si prietenilor, precum si celor care depun eforturi pentru salvarea si ajutorarea victimelor. In aceasta perioada dificila, Oracle va oferi tot suportul celor afectati de aceasta cumplita tragedie", a conchis Mindrutescu.

Angajati ai companiei spun ca in urma tragediei din Colectiv trei colegi de-ai lor si-au pierdut viata, iar alti sapte au fost raniti. In urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.