Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la 22.30, in clubul Bamboo din Capitala, pe scena acestui eveniment urmand sa urce peste 25 de artisti, intre care Voltaj, Directia 5, Connect-R, Delia si Dan Bittman.

Prestatia artistilor care vor participa la acest concert nu va fi remunerata, cu totii acceptand sa participe la eveniment in scop caritabil, potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook a clubului Bamboo.

La acest concert caritabil vor urca pe scena Connect-R, Raluka, Pepe, Matteo, Lidia Buble, Delia, Marius Moga, Ruby, Directia 5, Dan Bittman, Voltaj, Animal X, Andreea Banica, Alina Eremia, Randi, Uddi, Jo, Mike Diamondz, What's Up, Carla's Dreams, Antonio Fabrizi, Nicoleta Nuca, Lora, Nicole Cherry, Ami, Proconsul.

Concertul se va desfasura miercuri, incepand cu ora 22.30, iar intrarea la eveniment va fi libera. Gazda evenimentului va fi Cabral, scrie MEDIAFAX.

Profitul inregistrat in urma concertului va fi donat pentru ajutorarea victimelor incidentului din clubul Colectiv, iar cei care doresc sa faca donatii vor avea la dispozitie urne speciale, in incinta clubului Bamboo, pe toata durata evenimentului.

Potrivit celui mai recent bilant al autoritatilor, in urma incendiului izbucnit vineri noapte in clubul Colectiv au murit 31 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, pana la 90 fiind in stare critica si grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.