Inca o victima a incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala a murit, luni, la Spitalul de Arsi, fiind vorba despre tanarul neidentificat, iar numarul celor care si-au pierdut viata in aceasta tragedie a ajuns astfel la 31 de persoane.


Informatia a fost comunicata de vicepremierul Gabriel Oprea, luni dupa-amiaza, in sedinta grupului de lucru de la Guvern.

Potrivit sursei citate, persoana decedata este tanarul neidentificat care se afla la Spitalul de Arsi din Capitala.

Directorul medical al Spitalului Militar, Cristian Nitescu, spunea, luni, ca in unitatea medicala exista in continuare un pacient neidentificat si ca, potrivit unor informatii, baiatul nu ar avea alta familie decat un frate plecat in strainatate. Doctorul afirma ca tanarul neidentificat era intr-o stare foarte grava si avea arsuri de gradul carbonizarii la maini si antebrate. Tanarul era singura victima neidentificata a tragediei din Clubul Colectiv, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.