Social2 Noiembrie 201518:01

Lectura de un minut

Sedinta saptamanala a Guvernului a fost devansata cu o zi pentru ca Executivul sa acorde urgent ajutoare familiilor care si-au pierdut copiii in tragedia de la Clubul Colectiv, dar si pentru a face unele modificari legislative la cererea MAI si ISU.
"Premierul Victor Ponta i-a convocat pe ministri, marti, in sedinta de Guvern, pentru ca Executivul sa aprobe cat mai repede acordarea de ajutoare familiilor care si-au pierdut copiii in tragedia de la Clubul Colectiv. De asemenea, in sedinta vor fi efectuate mai multe modificari legislative care au fost cerute de Ministerul de Interne si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, modificari ce se impun in urma celor constatate in urma tragediei", au spus pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

De obicei, Guvernul se reuneste in sedinta ordinara in ziua de miercuri a fiecarei saptamani, dar in functie de situatie, prim-ministrul poate convoca o sedinta de Guvern, ordinara sau extraordinara, de cate ori situatia o impune.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.