Tanara italianca in varsta de 20 de ani si un cetatean roman internati la spitalul SRI Agrippa sunt in continuare in stare grava, in timp ce doi pacienti spanioli sunt transferati pe sectie si vor ramane internati pana vineri.

Doi pacienti, cetateni romani, au o stare generala stabila, in timp ce tanara de 20 de ani din Italia si un cetatean roman se afla in continuare stare grava, informeaza SRI, pe pagina de Facebook a Serviciului. De asemenea, cei doi pacienti cetateni spanioli sunt transferati pe sectie si vor ramane internati pana joi, 5 noiembrie.

Patru cetateni strani - o italianca, doi spanioli si un german - au fost raniti in incendiul din clubul Colectiv, primii trei fiind internati la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu", iar al patrulea la Spitalul Universitar.

O tanara italianca de 20 de ani si bodyguardul de la Clubul Colectiv, in varsta de 35 de ani, sunt in stare critica la Spitalul ”Agrippa Ionescu” al SRI, parintii fetei fiind anuntati de ambasada despre tragedie si ajungand la Bucuresti, in timp ce in cazul tanarului prietenii ii cauta rudele.

Potrivit informatiilor transmise de SRI, doi din cei sapte pacienti internati la ”Spitalul Agrippa Ionescu” sunt in stare foarte grava, pronosticul medicilor fiind rezervat in cazul lor, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.