Aproximativ 30 de persoane s-au strans, sambata seara, in Piata Mare din Sibiu, au aprins lumanari si au tinut un moment de reculegere pentru tinerii morti in incendiul de la clubul Colectiv din Bucuresti si s-au rugat pentru cei care sunt grav raniti in spitale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 30 de persoane, majoritatea tineri, s-au strans, sambata seara, in centrul municipiului Sibiu, in Piata Mare, in semn de solidaritate cu victimele din incendiul produs in clubul bucurestean Colectiv. Tinerii au aprins lumanari si purtau mici pancarte pe care au scris mesaje de solidaritate: "Solidaritate”, "Nu sunteti singuri”, "Sibiul este cu voi”.

Participantii la actiune au tinut un moment de reculegere pentru cei 27 de morti si s-au rugat pentru ranitii din spitale. Actiunea a fost organizata de cativa tineri, prin intermediul retelelor de socializare. Intalnirea a fost stabilita pentru ora 21.00 si a durat aproximativ o ora.

Tinerii s-au strans langa sediul Primariei Sibiu unde stagul a fost coborat in berna inca din cursul zilei de sambata, scrie MEDIAFAX.

In municipiul Sibiu, cateva evenimente sportive si culturale au fost amanate din cauza tragediei, iar la cele care au avut loc participantii au purtat banderole negre si au tinut momente de reculegere pentru victimele din Colectiv. In cursul zilei de duminica, Centrul de Transfuzie Sanguina Sibiu este deschis pentru toti cei care vor sa doneze sange.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.