Toate persoanele decedate in incendiul de vineri noapte, din Clubul Colectiv, au fost identificate, la ora transmiterii acestei stiri fiind in curs de desfasurare autopsiile, a declarat MEDIAFAX Abdo Salem, sef de sectie la INML.

Abdo Salem, seful Departamentului de Medicina Legala Clinica din cadrul Institutului National de Medicina Legala, a declarat agentiei MEDIAFAX ca, in prezent, toate cele 30 de persoane care si-au pierdut viata in incendiul produs, vineri noapte, la Clubul Colectiv, din Capitala, au fost identificate, ultimele trei, duminica dimineata. El a spus ca intre victimele identificate este si un minor de 15 ani.

Ultimul bilant al incendiului de vineri seara din Club Colectiv arata 30 de persoane decedate, dupa ce inca o tanara aflata in Spitalul Bagdasar Arseni a murit, duminica, si alte peste 140 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitala.

Vineri seara, clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre persoanele decedate se afla si doi dintre membrii trupei, si anume chitaristul Vlad Telea si chitaristul Mihai Alexandru.

Martori aflati in club au declarat pentru MEDIAFAX ca incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stalp al cladirii aprinzandu-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan. Bucati din plafon, care era capitonat si el cu burete fonic, s-au desprins si au cazut peste oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.