Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronului grupul de firme UTI, a fost adus, joi, la DNA, dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie.

Tiberiu Urdareanu a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 12.20, fiind insotit de agentii de politie judiciara care au pus in executare mandatul de aducere emis pe numele omului de afaceri.

Potrivit unor surse judiciare, pe numele lui Tiberiu Urdareanu a fost emis un mandat de aducere intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie. Grupul UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, a realizat dosarul electronic de sanatate, sistemul de plata a rovinietei, sistemul electronic de achizitii publice (SEAP).

De asemenea, UTI a castigat contracte pentru lucrari la magistrala M5 a metroului bucurestean, aeroporturile din Iasi, Bacau si Satu Mare. Grupul a avut si contracte pentru lucrari la mai multe spitale si clinici, printre care Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti, Spitalul Municipal din Ploiesti si Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.

In 2014, UTI a castigat o licitatie de 34 milioane de lei organizata de Primaria Capitalei prin care asigura, timp de patru ani, serviciile de intretinere si administrare tehnica a echipamentelor si sistemelor care asigura functionarea Arenei Nationale. De asemenea, UTI a furnizat cardurile electronice si echipamentele de control pentru Regia Autonoma de Transport Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.