Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri dimineata, la Primaria Secorului 3 al Capitalei, primarul Robert Negoita anuntand pe Facebook ca verificarile au loc la Directia de Urbanism si este vizata activitatea unuia dintre angajatii acestei directii.

”In aceasta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii”, anunta primarul Sectorului 3, Robert Negoita, printr-un mesaj postat pe Facebook.

El mai sustine ca Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, ”sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie”.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, DNA nu a facut niciun anunt oficial privind perchezitiile de la Primaria Sectorului 3 al Capitalei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.