Femeia de 41 de ani gasita moarta intr-o padure din Vrancea, la o saptamana de cand disparuse dupa ce a plecat sa isi caute sora si nepoatele, a decedat din cauza expunerii indelungate la frig, au stabilit legistii, iar politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz.

Medicii legisti au stabilit, in urma necropsiei, ca femeia de 41 de ani a murit din cauza hipotermiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia va fi inmormantata, joi, in cimitirul din satul Dalhauti, langa sora si nepoatele sale, care au murit in conditii similare, dupa ce s-au ratacit in padurea de la Poiana Cristei. Baietelul de doi ani al femeii, ramas orfan, a intrat in atentia Directiei pentru Protectia Copilului Vrancea, care va monitoriza situatia pentru a vedea daca familia are conditiile necesare pentru a se ocupa de el.

Intre timp, Politia continua cercetarile, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Femeia in varsta de 41 de ani, Elena Iordache, a fost data disparuta in 12 octombrie, impreuna cu sora ei si cu cele doua fiice ale acesteia, in varsta de 3 si 14 ani. Potrivit primarului comunei Poiana Cristei, Vlad Petrus, cele doua copile si mama lor, in varsta de 44 de ani, din satul Dalhauti, comuna Carligele, ar fi mers, cu o zi inainte, la o pomana in comuna Poiana Cristei, la locuinta surorii femeii si a concubinului ei. Noaptea, cele trei ar fi plecat spre casa pe jos, prin padure, catre satul Dalhauti.

Localnicii sustin ca dupa cele trei ar fi plecat si sora femeii, in varsta de 41 de ani, iar motivul pentru care acestea ar fi ales sa plece ar fi fost o cearta in familie si ele ar fi fost date afara de mama concubinului femeii de 41 de ani. Intrucat nu au mai ajuns acasa, la Carligele, rudele au anuntat Politia care a inceput cautarile.

In 13 octombrie, au fost gasite decedate in padure sora femeii, Dumitra Iordache, in varsta de 44 de ani, si cele doua fete ale acesteia.

De atunci, Elena Iordache a fost cautata zilnic, inclusiv cu caini de urma si cu forte sporite. Peste 100 de oameni, localnici, jandarmi, politisti si pompieri au periat padurea, cadavrul ei fiind gasit luni dimineata, de catre doi localnici, la o distanta de aproximativ trei kilometri de zona in care au fost descoperite decedate sora si nepoatele femeii. Trupul celei de-a patra persoane date disparute a fost gasit pe marginea unui drum de exploatare pe care nu s-a circulat in ultima saptamana. Drumul a devenit impracticabil din cauza noroiului format in urma ploilor abundente inegistrate in zona.

Citeste si:
Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis...
Curățenia de Paște în pădurea...

Anchetatorii cred ca cele patru persoane s-ar fi ratacit in padure, din cauza ploii si a intunericului, iar apoi au murit de frig.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.