Kenny, un doberman paralizat, care impotriva tuturor greutatilor a invatat sa mearga si sa alerge din nou, ne-a reamintit cat de mult conteaza sa primesti o a doua sansa, si ce se intampla atunci cand o comunitate se implica in salvarea unui suflet.

Kenny, dobermanul care si-a pierdut abilitatea de a-si misca cele patru picioare dupa ce un lucrator de la o canisa a scapat o usa de metal pe gatul lui. Unii medici veterinari au sugerat ca cel mai bine pentru el ar fi sa fie eutasiat. Nimeni nu credea ca va mai putea merge vreodata.

Kenny, care se crede ca ar avea in jur de 10 ani, traia la "Doberman Rescue", in Los Angeles, acolo unde a avut loc si accidentul. Nesigur de ce trebuia sa faca pe mai departe, proprietarul adapostului a apelat la Leslie McMahon, fondatoarea centrului de reabilitare fizica canina "Two Hands Four Paws".

Datorita dedicarii lui McMahon si a echipei sale, precum si cu ajutorul generozitii multor straini care au donat pentru el, Kenny a facut primii pasi, conform huffingtonpost.com.

Dupa 6 luni de tratament, Kenny a iesit in curte, unde sustinut de un ham special putea sa se deplaseze din ce in ce mai bine. Nu a invatat doar sa mearga, ci chiar si sa alerge. "Astazi, Kenny alearga zi si noapte, ca un lunatic", a declarat McMahon.

"Este un catel complet diferit. A invatat cum sa se joace, ce sunt alea jucariile, ce sunt acelea plimbarile in parc, si le face pe toate trei cat e ziua de lunga. Este o bucurie doar sa te uiti la el", a mai spus Leslie McMahon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.