Social16 Octombrie 201512:25

Lectura de 2 minute

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in perioada 1-30 septembrie va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, iar daca vor fi mai mult de 100 de castigatori va avea loc o noua extragere ulterior.

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in perioada 1-30 septembrie va fi organizata duminica, 18 octombrie, de la ora 17:20. Fondul de premiere ramane de un milion de lei, care se va imparti la maxim 100 de castigatori.

In prima etapa a extragerii de duminica va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare, iar in a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

Citeste si:
Lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2020
Lista completa a...

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a platit miercuri premiile acordate dupa extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise in iunie, cei patru castigatori primind cate 210.096 lei (250.000 brut). Castigatorii sunt din Bucuresti, Timis, Prahova si Bacau, scrie MEDIAFAX.

La extragere au fost desemnate castigatoare bonurile cu valori de 509 lei emise la 1 iunie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

Citeste si:
Fiica lui Liviu Dragnea va fi expulzata din SUA
Fiica lui Liviu Dragnea va fi...

Pentru extragerea din 16 august, aferenta bonurilor din iuliem au fost depuse 15 cereri de revendicare in termenul de 30 de zile, iar pentru cea organizata pe 20 septembrie au fost primite 33 cereri de revendicare pana la 15 octombrie.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.