Salariile personalului din invatamant vor fi majorate cu 15% incepand cu data de 1 decembrie, a anuntat, luni, dupa negocierile cu sindicatele, ministrul Educatiei, Mihai Cimpeanu, precizand ca de acesta crestere vor beneficia 304.000 de persoane - cadre didactice si personal auxiliar.
Liderii federatiilor sindicale din educatie au discutat, luni, la Palatul Victoria, despre majorarile salariale din invatamant, dupa ce Guvernul a propus o crestere de 10%, de la 1 decembrie, iar sindicatele doresc o majorare de 15%, din noiembrie.

Printre cei sositi la sediul Guvernului s-a numarat, din partea sindicatelor din educatie, Anton Hadar, de la Federatia Nationala Sindicala "Alma Mater" si Marius Nistor, de la Federatia Sindicatelor din Educatie "Spiru Haret". De asemenea, la Palatul Victoria au fost prezenti premierul Victor Ponta, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.