Restrictia de circulatie in zona pasajului aflat pe drumul national DN 1, in orasul Predeal, a fost ridicata, traficul rutier desfasurandu-se in conditii normale pe ambele sensuri de mers, in timp ce lucrarile continua in afara partii carosabile, a anuntat vineri CNADNR.

Oficialii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania precizeaza ca, in perioada 15 septembrie - 15 noiembrie, pot exista anumite modificari, in functie de conditiile meteorologice, in zona pasajului aflat pe DN 1 la km 140+640, unde se vor mai executa lucrari in zona trotuarelor, care vor fi semnalizate corespunzator.

"Conducatorii auto sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera existenta pe perioada lucrarilor"
, potrivit unui comunicat al CNADNR.

Compania de drumuri a anuntat la jumatatea lunii septembrie ca reia lucrarile de reabilitare a podului din Predeal de pe DN 1, cu termen de finalizare a lucrarilor de doua luni si trafic restrictionat intre timp, scrie MEDIAFAX.

CNADNR a inceput in iulie lucrarile de reparatii la suprastructura podului, dar le-a sistat intrucat circulatia in zona s-a intensificat o data cu inceperea perioadei de concedii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.