Procurorii DNA fac 12 perchezitii, joi, la Primaria Baia Mare, la clubul de handbal HCM, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2014-2015.

Cercetarile in aceasta cauza sunt facute de Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare si vizeaza savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie, care ar fi fost comise in perioada 2014-2015, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Procurorii fac 12 perchezitii in municipiul Baia Mare, dintre care una este la sediul unei institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca se fac perchezitii la Primaria Baia Mare, de unde sunt ridicate mai multe documente. De asemenea, anchetatorii ridica documente si de la Handbal Club Municipal (HCM) Baia Mare.

Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii, Serviciul Judetean Anticoruptie Maramures si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Maramures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.