Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au decis externarea lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei urmand sa fie scos de politisti din unitatea sanitara si dus inapoi in Arestul Central, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Politie.

Potrivit surselor citate, starea de sanatate a lui Sorin Oprescu permite reincarcerarea acestuia in Arestul Central, in urma coronarografiei nefiind gasite probleme foarte grave, care sa impuna mentinerea lui in spital. Astfel, medicii care l-au ingrijit pe Oprescu au stabilit externarea acestuia, edilul urmand sa fie scos de politisti din unitatea sanitara in aproximativ o ora, au precizat sursele citate.

Avocatii lui Sorin Oprescu au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Sorin Oprescu a fost supus luni unei coronarografii, starea acestuia fiind buna.

Acestia au precizat ca l-au vazut pe Sorin Oprescu luni seara, cand i-au prezentat si cererea de probatorii care urmeaza sa fie depusa miercuri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Avocatul Viorel Mocanu a declarat, luni, ca pentru evaluarea starii de sanatate a lui Sorin Oprescu s-au solicitat de urgenta toate actele medicale de la Clinica Academica, un edilul a mai fost supus unor investigatii, si de la Spitalul Elias.

Primarul suspendat al Capitalei, care sufera de diabet si afectiuni cardiace, a fost dus, sambata dupa-amiaza, din Arestul Central al Capitalei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind internat intr-o rezerva la Sectia de Cardiologie, unde a fost in permanenta pazit de trei agenti, conform surselor medicale.

Medicii specialisti l-au supus pe Sorin Oprescu unor investigatii atat in cursul zilei de sambata, cat si duminica, iar luni, dupa reanalizarea starii sale de sanatate, au stabilit ca este necesara efectuarea unei coronarografii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.