Afla ce temperaturi vor fi luni si marti.

Luni

Vremea va deveni mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de sud a tarii si local in celelalte regiuni. Izolat, cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile estice si sud-estice si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, iar cele minime, in general, intre 6 si 13 grade.

Marti

Vremea va fi rece pentru sfarsitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil in estul teritoriului si mai mult noros in rest. Va ploua local in regiunile vestice, sud-vestice si izolat in rest. Vantul va continua sa prezinte intensificari temporare in est si sud-est si va sufla slab si moderat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 18 grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.