Afla ce temperaturi ne asteapta sambata si duminica.

Sambata

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari si va ploua local in nord-vestul, centrul si nordul tarii si pe spatii mai restranse in rest. Vor fi si averse, posibil insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor continua sa scada, indeosebi in regiunile vestice, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Duminica

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru ultima decada a lunii septembrie, in majoritatea regiunilor, exceptand cele sud-estice unde vor fi apropiate de mediile multianuale. In cursul zilei, cerul va avea innorari si pe arii restranse va ploua slab. Noaptea aria ploilor se va extinde si va cuprinde treptat jumatatea de sud a teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari, mai ales in a doua parte a intervalului, in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 16 si 25 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 6 grade in depresiuni si 17 grade pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.