Social23 Septembrie 201512:22

Lectura de un minut

Raportul de activitate al TVR pe 2014 a fost respins, miercuri, cu 115 pentru si 220 de voturi impotriva, iar potrivit legii, Consiliul de Administratie si presedintele director general al TVR Stelian Tanase se considera demisi.

Comisiile de cultura ale Parlamentului se vor reuni, miercuri, pentru a audia si decide un presedinte director al TVR interimar in locul lui Stelian Tanase. Convocarea comisiilor a fost decisa cu 222 voturi "pentru", 92 abtineri si 5 "impotriva".

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca propunerea coalitiei pentru sefia interimara a Televiziunii publice va fi "un om respectat din TVR", care nu are niciun fel de apartenenta politica.

"Propunerea pe care noi o s-o transmitem la comisii pentru aceasta perioada de interimat nu va fi o propunere politica, va fi o propunere serioasa, un om respectat din TVR, care nu are niciun fel de apartenenta politica si care pe aceasta perioada de interimat va colabora cu noi, cu comisiile de Cultura, cu Guvernul", a spus Dragnea.

Seful PSD a precizat ca, in perioada de interimat, presedintele director general al TVR va lucra cu Guvernul si cu Parlamentul pentru a veni cu un pachet legislativ de relansare a Televiziunii publice, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Ludovic Orban: Vom realiza un program de susținere al marilor companii
Ludovic Orban, despre...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.