O persoana a murit si alte trei au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 1, intre Ploiesti si Bucuresti, dupa ce soferul microbuzului in care se aflau a pierdut controlul volanului din cauza soselei umede si a intrat intr-un stalp, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, accidentul a avut loc in localitatea Barcanesti. Astfel, soferul unui microbuz in care se aflau sase persoane a pierdut controlul volanului intr-o curba, din cauza ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum, respectiv carosabil umed, iar autovehiculul a iesit de pe sosea si s-a izbit de un stalp de pe marginea drumului si de o conducta de gaze, scrie MEDIAFAX.

In urma impactului, un barbat in varsta de 47 de ani din localitatea Tatarani, pasager in microbuz, a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost ranite. Potrivit politistilor, in microbuz se aflau soferul si sase muncitori, care se indreptau spre Bucuresti, microbuzul facand o cursa ocazionala.

Politia a deschis dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.