Cea de-a 13-a editie a Targului Gaudeamus Carte Scolara se va desfasura in perioada 16 - 27 septembrie, in Bucuresti, pentru prima data in Parcul Cismigiu - intrarea din bulevardul Regina Elisabeta.

Publicul va gasi aici o oferta bogata de manuale si materiale auxiliare aprobate de Ministerul Invatamantului, publicate de cele mai apreciate edituri din Romania, pachete speciale, promotii si reduceri semnificative acordate direct de edituri, materiale didactice pentru toate nivelurile si disciplinele, utile deopotriva studiului individual si activitatii in clasa, numeroase titluri din bibliografia scolara, din literatura romana si universala si cele mai recente aparitii editoriale in voga printre tinerii cititori, in masura sa trezeasca interesul si celor mai putin pasionati de lectura.

Accesul publicului este liber, iar targul poate fi vizitat in fiecare zi, intre orele 10.30 si 19.30, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Targul International Gaudeamus este principala componenta a Programului Lectura, un proiect de anvergura nationala initiat de Radio Romania in 1994, avand ca principal obiectiv sustinerea culturii romanesti prin evenimente expozitionale dedicate cartii si educatiei.

Cea mai recenta editie a Targului de carte Gaudeamus din Bucuresti s-a desfasurat intre 19 si 23 noiembrie 2014, in Pavilionul Central Romexpo. Mai multe informatii despre targ se gasesc pe site-ul gaudeamus.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.