Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, Romeo Florin Nicolae, s-a prezentat, miercuri, la DNA Ploiesti, insotit de un avocat, urmand sa fie audiat de catre procurorii anticoruptie, la intrarea in sediul institutiei el spunand ca nu a facut nimic ce i s-ar putea reprosa.

Coordonatorul Directiei Generale Antifrauda, Romeo Florin Nicolae, care detine si functia de vicepresedinte al ANAF cu rang de sectretar de stat, s-a prezentat la DNA, unde a fost citat pentru audieri, miercuri, in jurul orei 14.40, insotit de avocatul Alexandru Chiciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebat, la intrarea in sediul DNA Ploiesti, daca in calitatea detinuta la ANAF a facut fapte care sa ii poata fi reprosate, Romeo Florin Nicolae a raspuns doar: "Exclus".

Potrivit unor surse judiciare, vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, care coordoneaza Directia Generala Antifrauda si Directia Generala Vamala, are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie.

Conform declaratiei de avere a acestuia, sotia lui Nicolae lucreaza in Directia Judeieana de Finante Publice Prahova, iar cei doi detin trei terenuri si trei imobile pe raza judetului Prahova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.