Doua persoane au murit, iar alta a fost grav ranita dupa ce un autobuz s-a ciocnit, marti, cu un autoturism, pe DN 1, in zona localitatii Miraslau, din judetul Alba, traficul in zona fiind blocat timp de aproape trei ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Alba, accidentul s-a produs pe DN 1, in zona localitatii Miraslau, din judetul Alba, unde soferul unui autobuz, un tanar in varsta de 28 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, s-a angajat in depasirea unei autoutilitare cu remorca si s-a ciocnit cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 50 de ani, din Alba Iulia.

In urma accidentului, femeia aflata la volanul autoturismului si un barbat in varsta de 46 de ani, din comuna Unirea, judetul Alba, pasager pe scaunul din spate, au murit, iar un barbat in varsta de 53 de ani, din Alba Iulia, pasager pe scaunul din fata al autoturismului, a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spital.

Politistii din Alba au deschis o ancheta in acest caz, iar soferul autobuzului este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
Din cauza acestui accident, circulatia pe DN 1, in zona localitati Miraslau, intre Aiud si Turda, a fost blocata timp de aproximativ trei ore, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.