Editura Litera, alaturi de o companie de taxi din Bucuresti, da startul unui nou proiect cultural, "Biblioteca mobila", care ofera celor care circula cu masinile firmei respective sa rasfoiasca, pe durata cursei, carti din colectiile editurii.

Astfel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, calatorii urbani vor avea surpriza de a gasi in masinile de taxi Meridian carti ale editurii Litera, pe care le pot rasfoi pe durata cursei efectuate.

"Prea multa fericire", de Alice Munro, "Doamna cu catelul", de A.P. Cehov, "Babbit", de Sinclair Lewis, "America", de Franz Kafka, si "Maestrul si Margareta", de Mihail Bulgakov, sunt o parte dintre titlurile ce vor face calatoria cu masinile de taxi si mai placuta.

Cartile vor fi disponibile in zeci de masini de taxi ale respectivei companii si vor fi inlocuite lunar cu alte titluri noi. Scopul campaniei este acela de a incuraja lectura, transformand orice moment si loc intr-o ocazie pentru a citi.

"Ne aflam deja la a treia campanie realizata alaturi de editura Litera, dorind de fiecare data sa incurajam lectura si sa le oferim clientilor nostri un dar pretios: momente de relaxare in compania celor mai apreciate carti din literatura universala. Biblioteca mobila este un concept inovativ, prin care calatorii au ocazia de a citi cateva pagini pana la destinatie. Speram ca initiativa noastra sa fie bine primita de clientii Meridian Taxi"
, spune Lucian Marin, director executiv al Meridian Taxi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.