Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, miercuri dimineata, pe DN 1, in judetul Brasov, fiind implicate trei autoutilitare, din care una s-a rasturnat, iar traficul rutier in zona a fost blocat timp de peste patru ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, accidentul s-a produs in jurul orei 5.00, pe DN 1, intre Mandra si Sercaia, dupa ce trei autoutilitare s-au ciocnit, patru persoane ramanand incarcerate. Dintre cele trei autoutilitare, una s-a rasturnat pe carosabil, iar incarcatura din alta - care transporta lazi cu prune - s-a imprastiat pe sosea, scrie MEDIAFAX.

ISU Brasov a intervenit cu doua echipaje de descarcerare, trei de la SMURD si trei ambulante.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de interventie, un barbat de 49 de ani era inconstient, iar ulterior el a murit la spital. "Barbatul de 49 de ani prezenta traumatism cranio-cerebral cu plaga, traumatism cranio-facial, traumatism toracic si fractura deschisa la glezna dreapta", a spus Sfreja.

Ceilalti trei raniti, barbati cu varste intre 40 si 50 de ani, au fost transportati la Spitalul Judetean Brasov, unul dintre ei fiind in stare foarte grava.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, circulatia in zona a fost intrerupta pana in jurul orei 9.30, perioada in care traficul rutier a fost deviat pe ruta ocolitoare DJ 104B Fagaras - Sebes (judetul Brasov), DJ 104A Margineni - Sinca Veche - Baile Persani - DN 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.