Social 29 August 2015 13:22
Actrita americana Sandra Bullock, in varsta de 51 de ani, are o relatie cu Bryan Randall, un fotograf profesionist din Los Angeles.

Bryan Randall, in varsta de 49 de ani, este un fotograf de lifestyle si fost model profesionist, originar din orasul Portland. Randall si Bullock s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relatia lor a inceput in urma cu cateva luni, precizeaza jurnalistii de la revista People.

Cu o cariera in moda care se intinde pe durata a doua decenii, Bryan Randall a pozat in trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar si pentru revista Harper's Bazaar.

Potrivit presei americane, Sandra Bullock si noul ei iubit au fost prezenti la nunta bunilor lor prieteni, actorii Jennifer Aniston si Justin Theroux, care s-au casatorit pe 5 august. Sandra Bullock a fost casatorita cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divortat in 2010, dupa o casnicie de cinci ani, in urma aparitiei in presa americana a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.

In aprilie 2010, actrita americana a devenit mama, dupa ce a finalizat procedura de adoptie, in calitate de parinte unic, a unui baietel, Louis, in prezent in varsta de 5 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.