Social 29 August 2015 11:51
Un barbat a fost arestat preventiv, el fiind acuzat ca a cultivat peste 27 de kilograme de cannabis in curtea unui imobil din judetul Arad, pe care apoi le-a comercializat in municipiul resedinta de judet.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus, miercuri, retinerea pentru 24 de ore a lui Paul Adrian Rosca, pentru trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, in cursul anului 2015, barbatul a cultivat, fara drept, in scop de comercializare, cantitatea de 27,6 kilograme de cannabis (masa bruta) in curtea unui imobil din localitatea Nadab, judetul Arad.

Din cercetarile facute in acest caz a rezultat ca barbatul a vandut drogurile de risc mai multor consumatori din municipiul Arad.

Joi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a barbatului, pentru 30 de zile.Cercetarile in acest caz au fost facute impreuna cu ofiteri de politie judiciara de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Departamentul de Informatii si Protectie Interna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.