Social 28 August 2015 10:41
Apartamentul in care locuieste Elena Basescu, intr-un complex rezidential din sectorul 1 al Capitalei, a fost spart, iar principalul suspect este paznicul imobilului, care a fost arestat preventiv, bunurile furate din locuinta fiicei fostului presedinte fiind recuperate.

Potrivit unor surse din Politie, in 6 august, Elena Basescu a sesizat Sectia 1 Politie ca la inceputul lunii unul dintre paznicii complexului rezidential in care locuieste ar fi intrat in locuinta sa si ar fi furat mai multe haine si cosmetice.

Fiica fostului presedinte le-a spus politistilor ca furtul a fost posibil deoarece usa apartamentului nu era inchisa, ea precizand, de altfel, ca uneori nu incuie locuinta, scrie MEDIAFAX.

Politistii Sectiei 1 au stabilit ca principalul suspect este paznicul complexului, Paul Macarenco, in varsta de 62 de ani, astfel ca in 7 august au perchezitionat locuinta acestuia unde au gasit mai multe din bunurile reclamate de fiica lui Traian Basescu. Bunurile respective i-au fost returnate Elenei Basescu de catre anchetatori.

Paul Macarenco a fost retinut initial pentru 24 de ore, dupa care a fost arestat preventiv de magistratii Judecatoriei Sectorului 1.

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului sef al statului, locuieste din 2012 intr-un apartament dintr-un complex rezidential din sectorul 1 al Capitalei, impreuna cu sotul sau si cu cei doi copii ai lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.