Social 27 August 2015 11:52
Doi turisti, unul din Bucuresti si celalalt din Iasi, s-au inecat, miercuri, la Costinesti si Olimp, echipajele medicale intervenind pentru resuscitarea victimelor, insa fara rezultat.

Potrivit politistilor constanteni, miercuri, in jurul orei 16.00, oamenii legii din Neptun au fost sesizati ca un barbat a fost gasit inconstient pe plaja din statiunea Olimp, in zona terasei ”Delfinul”.

Barbatul a fost resuscitat de un echipaj de la Ambulanta, insa fara rezultat. Ulterior, acesta a fost identificat, fiind vorba despre un barbat de 40 de ani, din Bucuresti., scrie MEDIAFAX.

Trei ore mai tarziu, un alt turist s-a inecat la Costinesti. Barbatul, in varsta de 59 de ani, din Iasi, intrase in mare impreuna cu fiul sau, intr-o zona in care nu exista punct de salvamar. Cand a iesit din mare, adolescentul nu si-a mai vazut tatal, trupul acestuia fiind adus la mal de un alt turist. Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului si a incercat sa il resusciteze pe barbat, insa fara succes.

Trupurile celor doi barbati au fost transportate la Morga Spitalului Mangalia pentru necropsie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.