Social 24 August 2015 16:10
Comisarul-sef de politie, Raluca Domuta, a primit, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, titltul de "International Female Police Peacekeeper 2015", pentru felul in care s-a implicat in misiunile de cautare si salvare dupa cutremurul care a avut loc in Haiti, in 2010.

"La data de 23 august a.c., in cadrul ceremoniei organizate de International Association of Women Police - IAWP, comisarului-sef de politie Raluca Domuta, din cadrul Politiei Romane, i s-a conferit titlul de «International Femele Police Peacekeeper 2015», pentru rolul deosebit avut in timpul misiunii de cautare si salvare din Haiti", arata luni Politia Romana, intr-un comunicat de presa.

Raluca Domuta a fost apreciata pentru implicarea in activitatile de cautare si salvare derulate in urma cutremurului din 2010, precum si pentru modul in care a asigurat securitatea medicilor care actionau in zona pentru combaterea holerei.

"Experientele traite in misiune internationala intr-un mediu de securitate extrem de volatil m-au facut sa inteleg de ce bunica mea, care a trait experienta primului razboi mondial, cand eram copil, in fiecare seara, la sfarsitul rugaciunii spunea «Doamne, ajuta-ne sa ne trezim in pace!", a spus Raluca Domuta, citata in comunicatul Politiei Romane, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.