Social 23 August 2015 20:56
Afla ce temperaturi ne asteapta luni si marti.
  • Luni
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil si doar trecator si izolat va ploua slab in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral, iar in cursul noptii si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21 de grade in delta.
  • Marti
Vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult senin, exceptand nord-vestul tarii si nordul Carpatilor Orientali, unde spre seara si noaptea vor fi innorari si izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul zilei in Banat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 31 de grade, iar cele minime intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.