Social 21 August 2015 16:19
Afla ce temperaturi ne asteapta sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade in Delta Dunarii. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de sud-vest a tarii si va prezenta innorari temporare in celelalte regiuni. Va ploua, mai ales ziua, pe arii extinse in Crisana, Banat, Oltenia, local in Muntenia, Dobrogea si posibil izolat in restul teritoriului. Cantitatile de apa vor mai putea depasi, cu totul izolat 20...25 l/mp in vestul, in sudul tarii si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe arii restranse in regiunile sudice.
  • Duminica
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, iar valorile termice vor creste usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi, indeosebi ziua, pe spatii restranse in regiunile vestice, sudice si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade in Delta Dunarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.