Social 20 August 2015 12:50
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de cod galben de ploi torentiale pentru urmatoarele ore.

Judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Constanta vor fi, de joi dupa-amiaza pana vineri la pranz, sub avertizare cod galben de ploi torentiale, vremea fiind rece pentru aceasta perioada in toata tara.

In cele patru judete, care vor fi sub avertizare cod galben de joi, ora 14.00, pana vineri, la ora 12.00, vor fi mai ales averse, care trecator vor avea caracter torential si se vor cumula izolat peste 40-50 de litri pe metru patrat, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Joi si vineri, temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in Muntenia, Dobrogea si in zona Carpatilor Meridionali si Occidentali, cantitatile de apa vor depasi local 25 de litri pe metru patrat. Vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada, iar in sud-estul teritoriului, vantul va avea intensificari temporare, cu viteze la rafala de 50-55 de kilometri pe ora, a precizat ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.