Social 20 August 2015 11:27
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi dimineata, o atentionare hidrologica de tip Cod Galben pentru fenomene imediate, care vizeaza bazine hidrografice din judetele Arges si Dambovita.

Atentionarea este valabila pentru data de 20 august, in intervalul orar 06:30 - 14:00 si vizeaza rauri din bazinele superioare ale raurilor Arges si Dambovita, scrie mediafax.

„Ca urmare a precipitatiilor inregistrate, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE”, se arata in atentionarea emisa de INHGA.

„Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare in bazinele hidrografice Valsan, Raul Doamnei (bazin superior) si Bratia”, mai precizeaza hidrologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.