Social 19 August 2015 10:47
Un autocar in care se aflau 38 de turisti ucraineni s-a rasturnat, miercuri dimineata, pe drumul european 87, in zona localitatii Baldovinesti din judetul Braila, primele informatii aratand ca doua persoane, intre care un copil, au murit, si mai multe au fost ranite.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (USU) Braila, Stefan Stoian, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca doua persoane, un copil si un adult, au murit in urma accidentului.

Stefan Stoian a afirmat ca nu poate spune cu exactitate, la acest moment, cate persoane au fost ranite, precizand ca ranitii au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Braila.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Braila, Camelia Bucur, autocarul cu 38 de turisti ucraineni s-ar fi rasturnat intr-o curba, pe E 87, in zona localitatii Baldovinesti, deocamdata nefiind cunoscute imprejurarile in care s-a produs accidentul. Peste 10 ambulante si trei masini de pompieri au ajuns la locul accidentului. Autocarul, inmatriculat in Turcia, facea curse regulate pe ruta Istanbul - Bucuresti - Chisinau.

Traficul in zona accidentului este blocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.