Social 18 August 2015 14:52
Elevii romani au obtinut o medalie de aur, doua de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Geografie care a avut loc la Tver, in Rusia, rezultat cu care echipa Romaniei s-a clasat pe locul intai, din 40 de tari participante, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

Medalia de aur a fost cucerita de Costin George Dobrin, elev in clasa a XI-a la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, in timp ce Elena Aura Amironesei, absolventa a Colegiului National din Iasi, laureata cu argint si la editia precedenta, si Sonia Adelina Sortan, absolventa a Colegiul National "Decebal" din Deva, au obtinut medaliile de argint. Medalia de bronz i-a revenit Lorenei Davidel, absolventa a Colegiului National "Nicu Gane" din Falticeni.

Cu cele patru medalii obtinute la a XII-a editie a Olimpiadei Internationale de Geografie, desfasurata in perioada 10-18 august, la Tver (Rusia), care a reunit peste 150 de concurenti din 40 de tari, echipa Romaniei s-a clasat pe locul intai, a precizat Ministerul Educatiei, intr-un comunicat de presa.

Lotul olimpic si profesorii insotitori Mihaela Cornelia Fiscutean si Dorin Fiscutean, de la Colegiul National din Iasi, revin in tara marti, la ora 13.45, pe Aeroportul International "Henri Coanda", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.