Social 18 August 2015 12:46
Un cetatean italian suspectat ca face parte dintr-o retea de trafic de droguri de mare risc si dat in urmarire internationala a fost prins la Ploiesti, urmand sa fie prezentat instantei care va decide masurile legale pana la predarea acestuia catre autoritatile din Italia.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii, marti, de Politia Prahova, politistii au prins, luni, la Ploiesti, un barbat in varsta de 54 de ani, pe numele caruia autoritatile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru trafic de droguri de mare risc.

Italianul, originar din Citta di Castello, era dat in urmarire internationala, pe numele sau fiind emis un mandat european de arestare de catre autoritatile judiciare din Italia, pentru trafic de droguri de mare risc. Concret, italianul este suspectat ca face parte dintr-o retea organizata specializata in trafic de hasis, heroina si cocaina, scrie MEDIAFAX.

Pentru depistarea italianului, politistii romani au beneficiat de date si informatii obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

Barbatul dat in urmarire internationala a fost retinut pentru 24 de ore si se afla in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Prahova, urmand sa fie prezentat judecatorilor de la Curtea de Apel Ploiesti, care vor dispune masurile legale pana la predarea sa catre autoritatile din Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.